5 piese vestimentare clasice în care merită să investești

Chiar dacă ești la curent cu cele mai recente sau cele mai în vogă tendințe în materie de modă, chiar dacă adori la nebunie schimbările sau noutățile, trebuie să fii realistă și să accepți că există unele piese vestimentare clasice care nu se vor demoda niciodată. Și chiar dacă adori la nebunie reducerile, piesele vestimentare clasice sunt mai scumpe dar sunt achiziții pe termen lung în care merită să investești puțin mai mult.

O geacă de piele. Este un clasic din domeniul modei pe care trebuie să îl ai neapărat în garderobă. Un model atemporal în nuanțe de negru sau de maro este un veritabil must have. Se poate purta cu orice, la orice ocazie.

O geantă clasică. Chiar dacă îți plac la nebunie modelele mai colorate sau mai fanteziste de genți pe care le schimbi așa cum vrei, cu siguranță că vei aprecia o geantă cu un model clasic, indemodabil, care se poate purta foarte multă vreme la o mulțime de ținute. Pentru că geanta este accesoriul care definește o ținută și care este semnătura ta, merită să investești într-un model mai clasic.

Trenciul. Este cea mai clasică haină din garderoba feminină sau masculină. Este feminin, elegant, glamour, minimalist…un model în nuanțe de camel, de bej sau de negru este cea mai bună alegere, de purtat cu rochii sau fuste.

O cămașă albă. O poți purta la locul de muncă, pe sub un pulover, la blugi, la fustele tip creion sau la cele din piele… chiar la orice.

Un blazer elegant. La fel ca și cămașa albă, blazerul se poate purta atât la muncă, cât și în oraș sau seara la un eveniment mai special. Cel în nuanțe de negru sau cel în alb și negru sunt cele mai bune alegeri pentru un look șic și foarte feminin.

Un comentariu la „5 piese vestimentare clasice în care merită să investești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *