Anul 2000 vs. prezent – tendințe care revin în forță

Se pare că zicala – moda este o eternă reîntoarcere se potrivește perfect atunci când vorbim despre cele mai în vogă tendințe din anul 2017. Și nu e de mirare. Nu mai puțin de 6 tendințe revin din anul 2000 și invadează dressingul fashionistelor înrăite. Care sunt acestea?

Topul cropped. Este topul care ne duce cu gândul la Britney Spears și celebra sa melodie Baby one more time. Pentru cea de-a 42-a ceremonie Grammy Awards, aceasta a mizat pe un top cropped cu ștrasuri și pe o pereche de pantaloni cu talia joasa și pene. În anul 2017 trebuie să mizezi pe un stil mai minimalist compus dintr-un top cropped asimetric în nuanțe de negru purtat la o pereche de pantaloni evazați și sandale metalizate.

Imprimeul camuflaj. În anii 2000, celebra Lindsay Lohan purta peste tot pantalonii tip camuflaj, cu efect de patchwork. În 2017 însă cel mai bine ar fi să porți acest imprimeu pe o haină, alături de blugi cropped și de pantofi bicolori.

Colierul choker. Colierul anilor 1999-2000 a revenit în forță încă din vara anului trecut. În anul 2017 acesta se poartă cel mai bine alături de un top cropped, de un sacou original și de blugi deșirați.

Pantalonii cu șireturi. Prin anii 2000-2001, celebra Christina Aguilera purta pantalonii cu șireturi la un top tip corset din dantelă. Dar aceștia pot fi foarte eleganți în 2017 la o pereche de botine, la o o geantă mini și la o blăniță.

Pantalonii de jogging cu benzi laterale. În anul 2000, acest gen de pantaloni mergea mână în mână cu un look hip-hop. Dar în 2017 duo-ul pantaloni de jogging cu benzi laterale plus top cu fermoar arată cel mai bine la o geacă bomber pentru un minunat look sportswear.

Ciorapii tip plasă. În anul 2000 ciorapii tip plasă erau considerați a fi cele mai vulgare modele de dresuri. Dar se pare că revin în forță în 2017 și arată cel mai bine la o fustă mini și la o geacă din vinil.

Un comentariu la „Anul 2000 vs. prezent – tendințe care revin în forță

Faci un comentariu sau dai un răspuns?