Asus ROG Phone 2 – totul despre acest smartphone de gaming

Dupa un ROG Phone seducator, Asus lanseaza ROG Phone 2. Aceasta noua versiune reia ingredientele ce au garantat succesul primei versiuni si vine cu o serie de imbunatatiri cerute de comunitate. Iata tot ce trebuie sa stii despre acest smartphone special conceput pentru gaming.

Cu ROG Phone 2 Asus isi doreste sa mearga si mai departe. Cifrele vorbesc deja de la sine. Conform unui raport efectuat de catre NewZoo, jocul pe mobil ar reprezenta 47% din piata in 2018 (63,2 miliarde de dolari). Are parte de o dezvoltare insolenta dupa parerea unora – + 29,1% intre 2017 si 2018 (+8,3% pentru PC si +4,8% pentru console). Cireasa pe tort, jucatorii nu se mai multumesc cu jocurile ludice, sunt din ce in ce mai interesati de licentele exigente. Un nou smartphone special dedicat gaming-ului este drept urmare logic pentru Asus. Marca explica de altfel ca primii detinatori de Asus ROG Phone au aratat potentialul acestei nise, a smartphone-urilor special concepute pentru gaming. In medie, gamerii 222,5 dolari pe an pe jocuri spre deosebire de 89 de dolari in ceea ce priveste utilizatorii de alte smartphone-uri Android. Petrec in egala masura in medie 42 de minute pentru a se juca.

Pentru a crea un ROG Phone 2, Asus a tinut cont de parerile comunitatii sale. Pe hartie, acest noul model se dovedeste a fi promitator datorita unor tehnologii unice de pe piata.

Un design futurist. La prima vedere, Asus nu bulverseaza codurile folosite pentru primul ROG Phone. Noul telefon reia in mare aceleasi linii si aceleasi culori ca si fratele sau mai mare. Constructorul opteaza si pentru acest model pentru carcasa din sticla (3 panouri din sticla securizata fumurie). Pe spate regasim modulul foto, micuta fereastra de aerisire si trasaturile agresive regasite si la prima versiune. In centru, logo-ul luminos ROG atrage atentia.

Ecran 120 Hz. ROG Phone 2 este echipat cu un ecran mare AMOLED de 6,59 inch fara breton. Asus a optat pentru un ecran plat, mult mai apreciat de utilizatori. Originalitatea telefonului ROG Phone 2 consta in frecventa de afisare. Asus surclaseaza concurentii si opteaza pentru un ecran 120Hz cu un timp de raspuns de 1ms.

Performante de top datorita Snapdragon 855 Plus. Pentru a raspunde exigentelor gamerilor Asus nu a facut rabat de la calitate. Este primul telefon de pe piata echipat cu un procesor Snapdragon 855 Plus. Asus a dezvoltat GameCool 2, un sistem de racire unic de piata. In plus bateria este de 6000 mAh ceea ce permite peste 7 ore de autonomie in continuu pe PUBG.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?