Avantajele cumpărăturilor online

La noi în ţară cumpărăturile online nu au ajuns încă la un nivel foarte ridicat, unii oameni fiind încă şceptici în această privinţă. Eu am devenit fan al cumpărăturilor online acum în jur de 2 ani când mi-am cumpărat, dacă nu mă înşel, un telefon.

A fost mult până atunci iar apoi achiziţiile de pe magazinele online s-au ţinut lanţ, orice înseamna tehnologie de care aveam nevoie şi dispuneam de suma necesară de bani a fost cumpărat de pe internet.

Mai multe persoane m-au întrebat de suficiente ori care sunt avantajele magazinelor online. Mai pe scurt de ce să cumpere de pe net când se pot duce în magazin. Ei bine, am făcut o scurtă listă în care vă enumăr avantajele pe care le are cumpăratul online.

Preţul – uneori s-a dovedit că preţul unor produse era mai mic dacă-l cumpărai din magazinele online decât de la alte magazine fizice, la care te poţi duce în oraş.

Comoditatea – dacă nu ai un magazin pe aproape care să dispună de produsul pe care ţi-l doreşti atunci e clar ca lumina zilei că e mult mai comod să achiziţionezi produsul stând în faţa calculatorului.

Timpul – în cazul în care magazinul de unde comanzi lucrează cu o firmă de curierat bună atunci s-ar putea ca produsul tău să ajungă la tine acasă într-un timp mai scurt decât ai avea tu nevoie ca să ajungi până în cel mai apropiat oraş în care se află o reprezentanţă a magazinului respectiv. De exemplu eu stând undeva într-un sat nu am mereu posibilitatea de a ajunge în doar câteva ore în oraş şi se dovedeşte a fi mult mai rapid să comand online.

În urma avantajelor cumpărăturilor din magazinele online pe care le-am precizat mai sus presupun că nu mai aveţi dubii cu privire la efectuarea unor achiziţii stând în cameră, în faţa calculatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *