Cancun, perla din Yucatan

Cancun este un oraș din Mexic situat în partea de nord-est a peninsulei Yucatan. Pământ al istoriei și al culturii, Cancun este și un oraș al petrcerilor. Cancun are o mulțime de fețe de descoperit între istorie, relaxare și cultură. La Cancun nu vei avea timp să te plictisești deoarece orașul dispune de o mulțime de centre de interes.

Muzeul submarin din Cancun. Vizitarea orașului Cancun înseamnă, în primul rând, vizitarea celui mai mare muzeu submarin din lume. Vizitarea muzeului nu seamănă cu nicio vizită obișnuită unui muzeu: vizitatorii au nevoie de o mască și o tuba pentru a descoperi comorile adăpostite de acest muzeu. Numai puțin de 400 de sculpturi realizate special pentru acest muzeu așteaptă să fie descoperite.

Centrul orașului Cancun. Centrul orașului Cancun adăpostește o mulțime de atracții. Cu siguranță vei aprecia explorarea siturilor mayase sau vizitarea muzeului arheologic al orașului. Muzeul de artă populară mexican sau Plaza de Torros sunt alte două atracții care nu trebuie să lipsească de pe lista de vizite.

Isla Contoy, un mic paradis situat în împrejurimi. Separată de Cancun de o distanță de 40 de minute cu vaporul, Isla Contoy este pur și simplu magică. Turiștii în căutare de relaxare vor aprecia cu siguranță acest loc.

Descoperă vestigiile și plaja Tulum. Tulum este un loc ce trebuie neapărat vizitat în timpul unui sejur la Cancun datorită faptului că se pot admira vestigiile civilizației mayase cocoțate pe o faleză și datorită faptului că turiștii se pot relaxa pe una din cele mai frumoase din Mexic. Această plajă pitorească îi va seduce pe turiști datorită culorii apei sale dar și datorită nisipului fin, alb.

O excursie la Chichen Itza. Chichen Itza le permite turiștilor să afle mai multe lucruri despre mayași și civilizația lor datorită unor opere precum El Castillo.

Cei mai mari DJ din lume vin să pună muzică în City Night Club din Cancun. Friday Night este recunoscută a fi o noapte nebună, turiștii și localnicii petrecând până în zori pe ritmuri de muzică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *