Cât de mari vor deveni telefoanele inteligente?

Cu siguranta fiecare dintre noi iubim telefoanele care au o dimensiune cat mai generoasa. Combinata cu o rezolutie si o calitate buna a ecranului ne putem bucura pe deplin de functionalitatile pe care acest device ni le ofera. Aici putem adauga vizionarea de videoclipuri, apelurile video cu persoanele dragi, sa citim un ebook fara a tine foarte aproape telefonul de ochi sau pur si simplu sa ne jucam.

Ecranele au inceput sa fie din ce in ce mai mari, iar in zilele noastre avem telefoane care depasesc dimensiunile de 6 inch, ajungand aproape la dimensiunea unei tablete de mici dimensiuni. Tehnologia avanseaza tot mai mult, iar daca stam sa ne uitam la ultimele telefoane avansate vedem care este tendinta. O diagonala cat mai mare, grosimea telefonului cat mai mica, materiale de calitate, iar cea mai noua aparitie in materie de ecrane sunt ecranele curbate.

Practc telefoanele se optimizeaza din ce in ce mai mult, iar spatiul este folosit tot mai bine. Cat de curand si bateriile vor fi atat de mici incat vor putea fi integrate chiar in ecran, iar telefonul putand sa fie precum un singur ecran.

Insa lasand visele pentru mai tarziu, revenind la dimensiunea ecranelor pentru telefoanele inteligente, acestea deja au ajuns la un apogeu din punctul de vedere al specialistilor, dar si al utilizatorilor. Deja ne confruntam cu telefoane mult prea mari, iar pana si cei de la Apple au dezvoltat o functie pentru ultimele lor telefoane in materie de tastatura. Cei cu mainile mai mici au sansa sa aiba o tastatura mai mica, special pentru a putea tasta si ei cu o singura mana.

Dimensiunile tot mai mari afecteaza scrisul, sunt greu de carat, dar mai ales, mai usor de furat. Se presupune faptul ca acestea vor stagna o perioada la dimensiunile actuale.

Totodata, a inceput o noua moda de reintegrare a telefoanelor de mici dimensiuni, cum este si cazul Apple, de exemplu. Nu se stie exact care va fi trendul urmator, insa este clar, stagnarea va exista. De asemenea, telefoanele prea mari sunt greu de manevrat, pe cand telefoanele prea mici ne afecteaza vederea daca le folosim timp indelungat.

Lasă un răspuns