Ce se întâmplă cu FCSB: S-a aflat planul lui Becali

Urmatoarele luni ar putea fi decisive pentru echipa patroana de Gigi Becali, astfel ca FCSB ar putea disparea din prim-planul fotbalului romanesc, insa Becali si-a facut deja un plan in privinta a ceea ce va urma. In primul rand, Gigi Becali ar avea de gand sa isi duca toti jucatorii la baza de pregatire de la Clinceni daca acesta va pierde procesul privind despgubirile, intentat de Florin Talpan. De altfel, nepotul lui Gigi Becali a preluat deja echipa din Clinceni, obiectivul celor din Cliceni fiind promovarea.

Potrivit celor aflate din presa, Gigi Becali ar fi gandit deja un plan pentru a reusi sa isi salveze afacerea, dupa ce Talpan a intentat procesul privind numele Steaua, in care solicita despagubiri de milioane de euro.

Dupa cum aminteam mai sus, nepotul lui Gigi Becali a reusit sa ajunga la fraiele echipei din Clinceni, echipa functionand ca un furnizor de jucatori pentru FCSB, in mod neoficial, astfel ca intr-un timp relativ scurt Vasile Geambazi urmeaza sa se retraga de tot de la FCSB, amanand actionar principal doa la Academica Clinceni.

In cazul in care instanta il va da drept castigator pe Florin Talpan in procesul contra lui Gigi Becali, acesta din urma planuieste sa isi treaca toti fotbalistii pe care se bazeaza la FCSB, catre echipa din Clinceni, urmand sa renunte complet la echipa care pana in urma cu cativa ani era Steaua Bucuresti.

Amintim ca in urma cu ceva timp CSA Steaua prin seful acesteia, Florin Talpan a intentat un proces prin care solicita despagubiri de peste 30 de milioane de euro de la Gigi Becali, iar daca anticipam o victorie a armatei in instanta, procesul va ingropa complet FCSB, acestia fiind nevoiti sa-si declare insolventa, ca mai apoi sa intre in faliment, deoarece suma solicitata de Talpan reprezinta de trei ori si jumatate bugetul echipei. In urma cu putin timp, Gigi Becali a anuntat ca cele 36 milioane de euro solicitate de CSA Steaua reprezinta o suma prea mare, acesta alegand sa isi continue activitatea la FCSB in cazul in care despagubirea ar fi mai mica, facand referinta la suma de 5 milioane de euro.

Insa, pana la solutionarea procesului, FCSB trece printr-o perioada destul de nefasta privind performanta fotbalistica, meciul trecut fiind invinsi de echipa din Banie in fata unui stadion plin. FCSB a reusit sa deschida scorul in minutul 8 printr-un autogol al oltenilor, insa din repriza a doua baietii lui Mangia au reusit sa preia controlul jocului, reusind sa invinga echipa lui Becali cu scorul de 2-1 dupa o prestatie excelenta.

Lasă un răspuns