Cel mai ieftin telefon Samsung – Galaxy A10

Galaxy A10 este cel mai ieftin telefon produs de Samsung, acest telefon fiind optiunea ideala pentru o persoana care nu doreste sa plateasca foarte mult pentru un telefon, dar in acelasi timp sa se bucure de calitatile unui astfel de device inteligent. Cel mai ieftin telefon din portofoliul coreenilor de la Samsung este acesta, el atragand atentia prin functiile sale.

Desi se stiau cateva lucruri despre Galaxy A30 si Galaxy A50, se pare ca familia Sansung are un nou membru si anume Galaxy A10, acest telefon aratand surprinzator de bine pentru pretul pe care il are. Acest gadget are o carcasa din plastic, dar ecranul este cel care reuseste sa-l scooata in evidenta.

Acesta are niste rame infime pe trei dintre patru margini. Telefonul creeaza impresia unui device premium. Din punctul de vedere al panoului, acest telefon se bucura de un Infinity-V, el avand o diagonala de 6.2 inci, dar si o rezolutie nativa HD+.

Cipul din spatele acestui telefon este un Exynos 7884, el avand o valoare decenta de 2 RAM. SoC-ul, desi a fost creat de cei de la Samsung, el este destul de neobisnuit. A mai fost folosit in trecut si in cazul Galaxy J3 V. In interiorul telefonului gasim doua nuclee Cortex-A73 tactatte la 1.35 GHz. De asemenea, se mai gasesc si sase nuclee Cortex A53 la aceeasi frecventa. Telefonul Galaxy A10 poate fi cumparat cu doar 32GB de memorie interna.

Cu toate acestea, este bine de stiut faptul ca aceasta memorie interna poate fi marita cu un card microSD de pana la 512GB. Telefonul are o singura camera principala de 13 megapixeli. Daca suntei un amator de selfie-uri, atunci puteti sa profitati de senzorul frontal de 5 megapixeli, el fiind ascuns intr-o crestatura discreta sub forma de picatura. Acest sezonor se afla in partea de sus a panoului si nu va va deranja cu nimic.

Acest telefon vine echipat cu un acumulator de 3400 mAh. Acest acumulator va ofera o zi departe de priza, de aceea este o idee buna sa-l aveti in vedere. Galaxy A10 ruleaza Android Pie, mascat de o interfata proprietara One UI. Persoanele care doresc sa achzitioneze acest telefon, se vor bucura de spatele rosu al acestuia.

De asemenea, ei vor putea opta si pentru spatele albastru sau pentru cel negru. Pretul de achizitie a unui astfel de telefon este de 120 de dolari, el fiind alegerea potrivita pentru un buget limitat.

Lasă un răspuns