Cele mai bune filme realizate după Stephen Kings

Misterul, suspansul si teroare, sau fenomenele paranormale sunt elementele care caracterizeaza cartile lui Stephen King. Autorul are o imaginatie bogata iar cartile sale combina toate aceste elemente, fiind atat de indragite incat Stephen King se numara printre cei mai ecranizati scriitori. Statisticile publicate de site-urile de streaming couchtunervip.com cu filme online subtitrate dovedesc ca toate filmele inspirate din operele sale au fost un adevarat succes.

Acest articol prezinta cateva titluri de filme online memorabile, recomandate pasionatilor de thriller si horror:

Inchisoarea ingerilor
Sub regia lui Frank Darabont, filmul a primit in anul 1995 nu mai putin de 7 nominalizari pentru Oscar. Este un film atipic pentru Stephen King, fiind o drama si nu un film de groaza, care povesteste viata lui Andy care se afla in inchisoare, fiind condamnat pe nedrept pentru ca se presupune ca si-a ucis sotia si pe amantul acesteia.

The shining
Regizat de Stanley Kubric, filmul The Shining este considerat cea mai buna ecranizare, surprizand perfect momentele terifiante. Cu siguranta, cei care au vazut deja acest film isi amintesc de gemenele sinistre care apar pe holurile hotelului si de atitudinea monumentala si terifianta a lui Jack Nicholson atunci cand este posedat si devine agresiv.

The Green Mile
Frank Durabont s-a ocupat si de aceasta ecranizare, si, coincidenta sau nu, filmul este tot despre o inchisoare. Tom Hanks este Paul Edgecomb, gardian sef, care relateaza o intamplare stranie care a avut loc in timp ce el lucra in inchisoarea Cold Mountain avand sub paza un grup de criminali. Unul dintre prizonieri, condamnat pentru ca a ucis doua fete, strecoara in mintea gardianului indoieli cu privire la vinovatia sa, datorita atitudinii blande si puterilor paranormale de care da dovada.

Carrie
Regizorul Brian de Palma prezinta povestea lui Carrie, o adolescenta izolata si timida supravegheata atent de mama ei credincioasa. Fata devine tinta colegilor rautaciosi. La balul de absolvire, colegii sai depasesc limitele cu o gluma proasta iar Carrie isi descopera puterile telekinetice dezlantuind haosul.

Misery
Regizorul Rob Tainer pune in scena acest film in anul 1990, si Kathy Bates devine una din cele mai cunoscute psihopate din istoria filmului. Actrita joaca rolul unei admiratoare fanatice, obsedata de romanele lui Paul Sheldon si de personalul creat de acesta, numit Misery. Atunci cand scriitorul ajunge intamplator in casa ei, fata va face totul pentru a il tine cat mai mult si il obliga sa scrie din nou povestea asa cum vrea ea.

1408
John Cusack este un scriitor care a ramas fara inspiratie, motiv pentru care se cazeaza la hotelul Dolphin in camera 1408 auzind zvonurile despre activitatile paranormale care se intampla aici. Este usor de imaginat ce urmeaza sa se intample, avand in vedere ca este o ecranizare dupa Stephen King.

The Mist
De data aceasta Frank Durabont ecranizeaza un horror spectaculos. O furtuna aduce o serie de creaturi periculoase care apar din ceata. Supravietuitorii se inchid intr-un magazin si fac tot posibilul pentru a ramane in viata.

Toate tilurile enumerate pot fi vazute pe site-urile de streaming cu filme online 2018 sau mai vechi, iar cei care abia acum il descopera pe Stephen King pot vedea chiar si cele mai vechi ecranizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *