Ecranele pliabile pentru telefoane sunt tot mai aproape

Daca este sa ne uitam la evolutia telefoanelor inteligente pe ultimii 10 ani, cu siguranta vom ramane extrem de uimiti. Acestea au evoluat foarte mult, de la durabilitate pana la toate procesele complexe pe care le putem face in momentul de fata cu acestea. Totodata, putem spune ca telefoanele inteligente au schimbat lumea, au revolutionat industria si au sporit comunicarea precum niciun alt dispozitiv nu a mai facut asta pana acum. 

Insa, conform studiilor, oamenii nu mai doresc sa aiba telefoane tot mai mari, dimensiunile care sunt acum pe piata fiind deja suficiente pentru ca acestea sa poata fi folosite la adevarata valoare. Utilizatorii de telefoane inteligente spunand ca dimensiunea ideala pentru un telefon mobil este situata intre 5 si 5.5 inch.

Dar, cu toate acestea, ele vor evolua. Deja gigantul coreean Samsung a anuntat ca anul viitor, in 2018, vor lansa un telefon care va avea un ecran pliabil, inca nu se stie exact ce au vrut sa zica, dar cu siguranta va fi ceva surprinzator, la fel cum a fost si cand au lansat primul ecran curbat pe gama lor de telefoane Galaxy. De asemenea, nici rivalii americani nu se dau inapoi de la acest trend, iar Apple deja a semnat o colaborare cu LG pentru a produce si ei ecrane pliabile incepand cu anul 2020.

Practic telefoanele nu vor fi mai mari din punct de vedere al dimensiunii, insa vor putea fi pliabile, ajungand chiar la un concept care circula deja de ani buni pe internet. Este vorba de un telefon atat de flexibil si subtire incat poate fi folosit atat ca telefon, cat si ca ceas inteligent, acesta pliandu-se pe suprafata mainii.

Acestea fiind spuse, cu siguranta fiecare dintre noi asteptam sa vedem cum vor fi viitoarele telefoane, mai ales ca ele vin cu concepte si lucruri tot mai inovative de la an la an. De asemenea, atat Samsung cat si Apple au anuntat schimbari majore la ecrane incepand cu viitoarele generatii, astfel ca ne putem astepta si la alte lucruri pe langa pliabilitatea ecranelor.

Lasă un răspuns