Energie și slăbire – descoperă care sunt beneficiile guaranei

Cum ar fi să renunți la cafea și să alegi să mizezi pe guarana? Pentru că guarana este planta cu cea mai mare concentrație de cofeină. Deci este stimulantă și energizantă, favorizând concentrarea și memoria, dar și pierderea în greutate.

Deci guarana este planta ideală care te va ajuta să lupți pe două fronturi- te va ajuta să îți regăsești energia și silueta.

Originar din Amazonia, gurana este un arbust cu semințe care posedă cele mai stimulante proprietăți, datorită nivelului important de cafeină pe care îl conține, chiar mai important decât cafeaua. Indienii din America o foloseau deja pe vremuri pentru a se energiza și pentru a facilita călătoriile mai lungi.

Guarana pentru stimularea spiritului. În caz de oboseală, de deprimări sezoniere sau de activități fizice mai intense, gurana este un remediul natural eficient și foarte util. Este cea care poate ameliora capacitățile cognitive, care poate ameliora memoria și concentrarea. Guarana este ideală pentru a stimula sistemul nervos central deci poate reduce foarte eficient durerile de cap, poate mări vigilența și poate lupta contra somnolenței.

Guarana te ajută să slăbești. Datorită concentrației sale bogate în cafeină, guarana este ideală pentru a slăbi. Favorizează arderea de grăsimi și stimulează metabolismul de bază, adică energia minimă de care are nevoie organismul pentru a funcționa și pentru a arde caloriile. Poate reduce apetitul și reduce senzația de oboseală.

Guarana este cea care poate stimula metabolismul. Guarana este o plantă ideală pentru a lupta contra problemelor intestinale. Are un rol antioxidant foarte puternic care protejează celulele de radicalii liberi.

Poate stimula performanțele sportive. Poate stimula rezistența le efort și poate reduce semnele oboselii. Poate ameliora și forța musculară sau vitalitatea. și se pare că te poate ajuta să arzi mai multe calorii la antrenament, chiar și în afara lui, pe timp de repaus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *