Filme cu super-eroi pe care le așteptam cu nerăbdare

Cele mai asteptate filme cu super-eroi ni se par din ce in ce mai indepartate. Insa, sa ramanem pozitivi deoarece deja in Statele Unite ale Americii salile de cinema incep sa isi deschida portile, una cate una.

Black Widow, 21 iulie 2021

Natasha Romanoff, alias Black Widow isi vede cea mai intunecata parte a trecutului iesind la suprafata si este nevoita sa faca fata unei conspiratii de proportii legata de viata sa anterioara. Natasha este nevoita sa revina la vechea activitate de spionaj.

Eternals, 2 noiembrie 2021
Apartinand unei vchi rase de fiinte umane, Eternals, care pot manipula energia cosmica, au fost creati de Celesti pentru a proteja pamantul de omologii lor, the Deviants.

Morbius, 19 februarie 2022

Extrem de grav afectat de o rara boala de sange si determinat sa salveze toate persoanele care sufera de aceasta patologie, dr. Morbius se lanseaza intr-o provocare periculoasa si disperata totodata. Insa, ceea ce la prima vedere pare un succes se dovedeste a fi un remediu potential mult mai grav decat boala…

The Batman, 2 martie 2022
In cel de-al doilea an in care lupta impotriva infractorilor si criminalitatii, Batman exploreaza coruptia care domina Gotham City de atata amar de vreme. Se teme ca aceasta coruptie se afla in stransa legatura cu familia sa.

Venom: Let There Be Carnage, 22 octombrie 2021
Corpul unui ucigas in serie psihopat si sadic devine gazda unui extraterestru cunoscut drept Carnage.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, octombrie 2021
In timp ce prietenii lui Miles s-au reintors la activitatile lor obisnuite, se pare ca exista totusi o modalitate de a calatori – sau cel putin de a comunica – intre diferite dimensiuni. Un lucru pozitiv este ca Miles a invatat acum sa isi stapaneasca puterile ceea ce il va ajuta sa se descurce mai bine cu diferitii nelegiuti care ii apar in cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *