Filme de urmărit în orice perioadă

Lion King versiunea 2019, un Spider-Man mai motivat ca niciodata…iata o selectie a filmelor pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iulie.

Spinder-Man : Far From Home. Peter Parker decide sa plece impreuna cu amicii intr-o vacanta in Europa. Printre cei cu care merge in vacanta se numara si MJ de care este indragostit. Spera ca se va relaxa, departe de New York-ul agitat. Insa Omul Paianjen va fi rapid nevoit sa isi puna costumul cand accepta sa il ajute pe Nick Fury sa rezolve misterul mai multor atacuri ale unor creaturi care au invadat continentul. La scurt timp, in peisaj isi face aparitia si un rival, un anume Mysterio.

Anna. Luc Besson se reintoarce cu o eroina cameleon interpretata de sublima Sasha Luss. Actrita si manechinul rus este Anna, o papusa ruseasca care ascunde o alta, un fel de Matriochka. Vanzatoare pe piata din Moscova, top model la Paris, ucigasa la Milano…tanara in varsta de 24 de ani isi schimba identitatea pentru a se juca cu dusmanii, pentru a-i induce in eroare.

Regele Leu. 25 de ani de la lansarea filmului clasic Disney, Lion King revine la viata in 2019. Studiourile Disney au apelat la Jon Favreau pentru a realiza acest film. Castingul filmului este compus din actori de renume precum Donald Glover care isi va imprumuta vocea lui Simba, Beyoncé lui Nala, James Earl Jones lui Musafa, Chiwetel Ejiofor lui Scar.

Wild Rose. Dupa iesirea din inchisoare, Rose-Lynn (incredibila Jessie Buckley), mama a doi copii, are o singura idee in cap, aceea de a parasi Glasgow-ul natal pentru a deveni o cantareata de country la Nashville. Un film tandru si bun, compus dintr-un casting de exceptie.

Diego Maradona. Prezentat la Cannes in afara competitiei, acest documentar despre legenda fotbalului argentinian va fi cu siguranta pe placul nostalgicilor si pasionatilor de fotbal care nu au avut ocazia sa il vada pe Maradona evoluand pe teren. De la sosirea sa la Milano in 1984 unde va juca la SC Napoli la cele mai sumbre momente din cariera, realizatorul Asif Kapadia semneaza aici un portret sensibil al acestui zeu al mingii care si-a ars aripile, peste 500 de ore de imagini inedite provenite din arhiva personala a fotbalistului.

Vita&Virginia. Un film care ne povesteste o mica parte din viata Virginiei Woolf care corespunde singurei pasiuni amoroase cunoscute – legatura cu scriitoarea aristocrata Vita-Sackville West. Vita&Virginia ne ofera cateva scene foarte frumoase, cu privire la aceste doua genii literare britanice.

Her Smell. Ne-am fi asteptat la un film biografic insa am dat peste cu totul altceva: un portret fictiv si electrizant al unei cantarete, un fel de amestec intre Blondie si Amy Winehouse. In rolul principal este Elizabeth Moss.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?