Ginny & Georgia, un nou serial irezistibil semnat Netflix

Disponibil de curand pe Netflix, Ginny & Georgia este o noua comedie dramatica familiala propusa abonatilor Netflix. O relatie mama- fiica foarte amuzanta, dar si foarte emotionanta. Un lucru e sigur- sigur se va bucura de un imens succes pe Netflix.

Georgia, o tanara mama celibatara de 30 de ani, soseste intr-un orasel din regiunea New England, cu cei doi copii ai sai, Ginny si Austin. Scopul sau- de a o lua de la inceput intr-un nou oras pentru un viitor mai bun.

Mama lui Ginny este tanara, sexy si stie perfect cum sa se foloseasca de farmecele sale pentru a –si atinge scopurile. Latura sa de « eterna adolescenta » este in contrast cu cea  a fiicei sale de 15 ani care pare mult mai matura decat mama sa. Satula sa se plimbe din oras in oras, inca din copilarie, Ginny pare in sfarsit sa isi fi gasit locul, avand o gasca de prieteni buni si gasind iubirea la colt de strada. Dar aceasta viata normala va fi in curand data peste cap de viata tumultuoasa a Georgiei…..

Ginny & Georgia este deci un serial care combina mai multe teme- prietenie, iubire, sexualitate si mai general, toate indoielile care apar in aceasta perioada a vietii. Este foarte apreciat pentru latura sa familiala, dar si pentru latura sa dramatica. Si exploreaza perfect conflictele dintre parinti si adolescenti, ominprezente in aceasta perioada.

Si tuturor acestor lucruri se mai adaga si trecutul complicat al Georgiei. Dezvaluit in mici tuse prin flashback-uri, acesta ne permite sa aflam mai multe despre Georgia si un plus de suspans. Dar si foarte mult amuzament, asta e sigur.

Si ansamblul functioneaza la perfectie cu o dinamica si o prospetime cu aluri de film feel good.

Si un alt punct forte al serialului este fara doar si poate acest duo format de Brianne Howey- Georgia si Antonia Gentry- Ginny. Prima este irezistibila in pielea acestei mame nonconformiste si a doua este perfecta in rolul de adolescenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *