HBO a comandat oficial serialul The Last Of Us

Anuntat deja de ceva luni, proiectul serialului The Last Of Us vede in sfarsit lumina zilei. HBO se pare ca a comandat in mod oficial serialul.

Derulandu-se la doua decenii dupa implozia societatii noastre, The Last OF Us va urmari drama lui Joel, un supravietuitor dur, care este angajat pentru a o scoate dintr-o zona de carantina opresiva pe o tanara de 14 ani, pe nume Ellie. Si ceea ce incepe ca un loc de munca, ajunge sa fie o calatorie brutala si desiranta, in timp ce cei doi trebuie sa traverseze Statele Unite si sa se bazeze unul pe altul pentru a supravietui.

Vor trebui sa evite o multime de creaturi si de oameni infectati cu un virus mutant devastator.

Craig Mazin, mult aclamatul producator al serialului de mare succes Chernobyl, sta la baza proiectului. Neil Druckmann va crea si va produce si el serialul alaturi de Mazin. Cei doi se vor pute abaza si pe ajutorul lui Carolyn Strauss, care a lucrat si la Game of Thrones.

Vicepresedinta de la HBO, Francesca Orsi, a declarat recent ca este total convinsa de alegerea sa si ca Craig si Neil sunt niste vizionari, care fac parte dintr-o liga aparte.

The Last Of Us este un joc video postapocaliptic care a aparut in 2013 si care a atras o multime de lume datorita povestii sale bogate si a personajelor sale puternice. Si se vorbeste de foarte multa vreme sa fie adaptat sub forma unui film sau a unui serial. Se pare ca se va concretiza pana la urma sub forma unui serial.

Inca nu se stie cate episoade va avea serialul, nici o data exacta a aparitiei acestuia. Ramane de vazut de asemenea ce actori vor fi alesi pentru a intepreta cei doi eroi ai serialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *