iPhone SE2 – noul mid-range de la Apple

iPhone SE2 sau iPhone 9 ar putea fi anuntat cat de curand in ciuda numeroaselor incertitudini existente in privinta sa din cauza pandemiei cu Covid-19. Intrebarea este daca vor exista suficiente persoane pentru a stimula vanzarea acestuia. Insa, in momentul in care a doua generatie de iPhone “abordabil” va fi lansat pe piata, s-ar putea sa nu fie singurul. Conform informatiilor culese de 9to5Mac in iOS14, Apple ar urma sa lanseze si un nou model de iPhone din gama mid range de 5,5inch.

Zvonul acesta circula deja de o perioada buna de timp alaturi de cel ca Apple va lansa in curand noul smartphone LCD de 4,7inch, alias iPhone SE2 sau iPhone 9 care ar relua designul lui iPhone 8 cu elemente interne actualizate.

Insa, este primul indiciu al faptului ca Apple ar putea lansa o versiune Plus (iPhone 9 Plus) si data fiind dimensiunea aparenta a ecranului de 5,5inch, acest smartphone nou va relua si el designul lui iPhone 8 Plus.

Ce stim despre noul iPhone

Aceste smartphone-uri noi de la Apple sunt in aparenta dotate cu un buton home fizic la fel ca si iPhone 8 si 8 Plus original si vor folosi identificarea tactila in locul identificarii faciale si vor fi dotate cu functia Express Transit de la Apple Pay care iti permite sa iti tii telefonul inteligent in apropiere de un terminal de transport in comun pentru a face plati. Noile smartphone-uri vor putea de asemenea sa scaneze tag-urile NFC fara sa fie necesara deschiderea unei aplicatii, functie care actualmente este disponibila doar pe iPhone XS, iPhone XR si iPhone 11.

Noul iPhone din gama mid range de 4,7inch va fi disponibil la un pret incepand cu 399 de dolari cu o capacitate de stocare de 64 sau 128 GB RAM si va fi disponibil in variantele de culori gri, argintiu sau rosu.

Pretul acestui presupus iPhone 9 Plus de 5,5inch nu este foarte clar inca insa precedentele modele Plus de la Apple au costat cu 100 de dolari in plus decat variantele de 4,7inch. Apple va lansa versiunea de 4,7inch la sfaristul lunii martie si zvonul sustine ca varianta de 5,5inch va fi lansata tot atunci. Apple ar putea lansa mai multe modele, in afara de cele doua despre care vorbeam in acest articol. Asta daca conditiile actuale ale pandemiei cu coronavirus vor permite acest lucru. Patru noi iPad Pro au fost in egala masura descoperite. Ramane de vazut daca vor fi lansate intr-un viitor apropiat de Apple.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *