Jurassic World: Fallen Kingdom – avem dinozauri și în 2018

Au trecut trei ani de la aparitia Jurassic World si acum ne reintoarcem pe insula Nubar unde ne vom intalnii cu dinozaurii ce acum sunt liber si treaiesc prin jungle.

Este destul de dificil sa ai o continuitate la partile unui film, dar Spielberg a reusit sa faca cinci parti ale unui asemnea lucru si putem spune ca nu a facut-o in orice fel ci intr-unul magnific, deoarece a reusit sa aibe o coerenta fascinanta intre filme, sa nu ne plictiseasca la jumatatea acestora, iar actiunea sa fie in permanenta noua si cu diferite personaje, atat in cazul dinozaurilor cat si al oamenilor.

Toata lumea s-a uitat cel putin o data la un film Jurassic, putem spune ca este la fel ca si Titanicul, doar ca diferenta dintre ele o face SF-ul folosit in aceasta francize si daca tot am spus ca ne-am uitat cu totii la macar un film, mare parte dintre noi cel mai probabil l-am vazut pe primul: Jurassic Park (1993), un film vechi pe Netflix, aparut in perioda boom-ului tehnologic, care a rulat atat pe ecranele cinematografelor cat si pe cele ale televizoarelor o gramada de ani.

Aici a fost doar inceputul, renumitul director a reusit sa continue cu Jurassic Park pana in 2015, cand a simtit nevoia de o shimbare, lucru pe care la si facut, chiar intr-un mod indraznet putem spune, pentru ca aceasta s-a produs la capitol nume, s-a hotarat sa schimbe numele filmului, s-a aduca actiunea intr-un timp contemporan, poate chiar viitor si la final a reusit sa ne lase cu gurile cascade si nu spun asta de nebun, putem observa ca aceasta capodopera se afla pe locul 2 in topul filmelor la capitolul box office.

Acum ca am facut si o scurta lectie de istorie a filmelor marca Jurassic, sa ne canalizam pe cel mai important dintre toate: Fallen Kingdom, un film de success care continua actiunea din primul Jurassic World intr-un mod spectaculos si reuseste sa ne aduca o noua poveste a dinozaurilor.

De aceasta data chiar putem spune ca avem parte de un bonus, pe langa clasicul inceput cu descoperirea insulei si a dinozaurilor, vom vedea un nou specimen de dinozaur, mai exact unul hybrid, aproape indestructibil si cu o sete nebuna pentru devorare. Acest “micut” apare in timpul unei actiuni, unde erau vanduti dinozauri, iar cel care oferea cel mai mult pleca cu el acasa. Se poate spune ca v-am dat un spoiler aici, dar consider ca aveati nevoie de el deoarece este o noutate in cazul acestei serii si partea cea mai buna este ca nu este singurul lucru nou de care avem parte.

In acest film, veti avea parte de o gramada de noutati si sunt sigur ca veti fii incantati de toata actiunea, pentru ca eu am ramas cu gura cascata.

Lasă un răspuns