Koh Samui, un paradis pentru toată lumea

Dacă ești una din acele persoane care visează să își petreacă vacanța pe o plajă paradisiacă, cu nisip fin, cu siguranță vei fi interesat de Koh Samui, un mic paradis thailandez, accesibil tuturor. Koh Samui este fără îndoială una din cele mai populare insule din Asia de Sud-Est. Turiștii vor găsi aici toate ingredientele necesare unui sejur reușit, exotic.

O insulă de vis. Insula adăpostește magnifice plaje de nisip alb, mărginite de palmieri. În plus, localnicii sunt deosebit de ospitalieri. Turiștii pasionați de cultură au ocazia de a vizita numeroase temple. Koh Samui este divizată în trei districte, Chaweng și Lamai fiind cele mai importante în ceea ce privește turismul iar Nathon este cel mai mare oraș.

Deoarece Koh Samui este o destinație de vacanță populară turiștii vor găsi specialiăți asiatice și europene totodată. Te sfătuim să guști din specialitățile locale. Aici vei găsi cea mai autentică mâncare. Fructe de mare proaspăt pescuite sau insecte prăjite pentru cei mai curajoși…gama este variată.

Lunile perfecte pentru a petrece o vacanță pe insula Koh Samui sunt cele în care Europa este iarnă, fapt ce sporește farmecul acestei insule. În restul perioadei plouă destul de mult însă prețurile sunt mult mai scăzute. Este vorba de ploi scurte, de doar câteva minute după care soarele își face apariția din nou pe cer.

Koh Samui adăpostește cele mai frumoase plaje din lume. Panorama este magnifică și plajele adăpostesc o mulțime de baruri și restaurante. Chaweng Beach este cea mai căutată de turiști dar și cea mai lungă de pe insulă. Puțin mai la sud se întinde plaja Lamai unde turiștii pot profita de un masaj thailandez și de apa turcoaz călduță, combinația perfectă.

Aventurierii vor avea ocazia să exploreze insulele din împrejurimi prin intermediul unei excursii cu vaporul și să încerce sporturi nautice precum scufundări sau snorkeling.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *