Love Alarm, nou serial Netflix care vorbește despre un triunghi amoros

Nu trece o luna fara ca Netflix sa vina cu ceva nou care sa ne atraga atentia. Ultima noutate se refera la serialul sud-coreean Love Alarm, un melanj de tehnologie si relatii amoroase.

O aplicatie care te avertizeaza atunci cand cineva pune ochii pe tine…ideea este tentanta, nu-i asa? Acesta este conceptul serialului sud-coreean Netflix Love Alarm al carui sezon 1 este acum disponibil pe platforma de streaming.

Scenariul este simplu. O aplicatie – Love Alarm – ne avertizeaza atunci cand o persoana se indragosteste de noi sau cand o persoana din anturajul nostru este indragostita de noi. Ceva ce tanara Kim Jojo nu a mai experimentat pana acum, ea care a refuzat mereu sa isi instaleze aceasta aplicatie pe smartphone-ul sau. Motivul – nu are timp pentru asa ceva, este mult prea ocupata sa stearga datoriile acumulate de mama sa dupa moartea bunicilor sai.

Insa lucrurile se schimba dupa ce Kim Jojo il intalneste pe misteriosul Hwang Seon-Oh, un elev nou care nu lasa pe nimeni indiferent. Sau poate doar pe Kim Jojo. Cei doi se apropie in timp ce un alt elev, Lee Hye Yeong marturiseste la randul sau ca are sentimente pentru Kim Jojo. Drept urmare, iat-o implicata fara voia sa intr-un triunghi amoros.

Numerosi sunt cei care compara acest nou serial cu Black Mirror, Comparatia este putin cam puternica dupa parerea noastra. Love Alarm nu se vrea a fi atat de alarmist ca Black Mirror si nu poate fi calificat drept serial de anticipare. In ciuda acestor lucruri, modalitatea prin care inovatia tehnologica poate avea un impact devastator asupra vietii noastre de zi cu zi este principalul subiect tratat in Black Mirror si pare sa fie si subiectul principal al serialului Love Alarm.

Conceptul serialului Love Alarm ne aminteste de episodul cu numarul 4 din sezonul cu numarul 4 al serialului Black Mirror, Hang the DJ. In acest episod, axat pe dating, o inteligenta artificiala alege pentru noi timpul petrecut in compania celor care ne fac inima sa bata cu putere. O noua tehnologie care la prima vedere poate fi considerata de unii o mana cereasca insa care, in cazul lui Love Alarm va declansa o multime de probleme mai ales in randul celor trei personaje principale, Kim Jojo, Lee-Hee-young si Sun-oh. Personajul principal, Jojo, va fi interpretat de Kim So-hyun in tim ce baietii cu care formeaza un triunghi amoros sunt interpretati de Jung Ga-ram (Fourth Place) si Song Kang (When The Devil Calls Your Name). Cele 8 episoade sunt disponibile incepand cu 22 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *