Messiah, noul serial Netflix dedicat musulmanilor

Netflix a dezvaluit primul trailer al noului sau serial, Messiah. Serialul va povesti aparitia brusca a unui tanar barbat in Siria, care sustine ca a fost trimis pe Pamant de catre tatal sau. La fel ca si Mantuitorul Iisus Christos, personajul va realiza o multime de minuni de-a lungul intregii lumi si va face obiectul unei anchete CIA.

La inceput de decembrie Netflix a dezvaluit primele imagini ale acestui serial eveniment care va fi difuzat incepand cu 1 ianuarie 2020. Pe Netflix, personajul principal este prezentat drept Al-Masih, Mesia. Or, in religia Coranica, Al-Masih Af-Dajjal este un fals profet care coboara pe Pamant pentru a atrage oamenii spre Sheitan (Satana). Se spune despre el ca este orb de un ochi.

In textul sacru, Messia este folosit totodata pentru a-l desemna pe Iisus Christos si modalitatea prin care Dajjal, falsul profet, se prezinta in fata multimii.

Comunitatea musulmana amuzata. Netflix a difuzat deja trailerul noului serial odata cu intrebarea Cine credeti ca este? Musulmanii si arabofonii au ghicit faptul ca personajul lui Messia era Dajjal, falsul profet. Un internaut a incercat sa ironizeze acest serial spunand ca Pariez ca si-a pierdut in mod accidental un ochi.

Eva Geller, un ofiter CIA descopera intamplator o serie de informatii despre un tanar barbat care a reusit sa acapareze atentia in mediul international printr-o serie de acte care au perturbat intreaga societate. Drept urmare, decide sa inceapa o investigatie pentru a-i descoperi acestuia identitatea. In tot acest timp, barbatul incearca sa isi gaseasca adepti peste tot in lume si sa sustina ca poate sa faca minuni. Presa din intreaga lume incepe sa fie din ce in ce mai fascinata de acest barbat carismatic.

Geller are misiunea dificila de a afla daca barbatul este cu adevarat o entitate divina asa cum sustine sau doar un sarlatan. Pe masura ce aceasta poveste continua, vedem dezvaluindu-se perspectivele mai multor personaje din film.

Vor exista mai multe personaje in acest serial precum un agent secret israelian (Tomer Sisley), un pastor texan (John Ortiz) si fiica acestuia (Stefania LaVie Owen), un refugiat palestinian (Sayyid El Alami) dar si jurnalista (Jane Adams) care scrie despre acest subiect. Din distributia acestui serial mai fac parte Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi, Dermot Mulroney si Beau Bridges. Messiah se vrea a fi un thriller provocator, plin de suspans ce are drept misiune explorarea puterii influentei si credinta in epoca moderna, in era social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *