Missions, un puternic serial SF

Din data de 26 iulie imbarca-te spre Marte. Urmareste povestea unui grup de astronauti europeni porniti in cucerirea planetei rosii. Adori misterele din sfera science-fiction si explorarea spatiului? Atunci nu trebuie sa ratezi Missions, un serial SF.

In serialul Missions membrii unui echipaj european de astronauti sunt convinsi de faptul ca sunt singurele fiinte umane care au reusit sa puna piciorul pe Marte. Or, exact inainte de aterizare afla ca au fost devansati de catre americani. Acest serial puternic, cu calitati de necontestat a primit o multime de recompense printre care un premiu in cadrul Festivalului Series Mania.

Misiunea Ulysse. Mai nou, principalul scop al miliardarilor este acela de cuceri planeta Marte. Primul care a reusit o astfel de operatiune este William Meyer. Acesta a reunit cei mai buni astronauti si oameni de stiinta francezi, italieni si germani. Dupa 10 luni de calatorit la bordul lui Ulysse 1, in ajunul aterizarii pe planeta rosie echipajul descopera ca concurentii americani au ajuns deja pe planeta…si nu mai dau niciun semn de viata. Dupa o aterizare catastrofica descopera ca din nava spatiala american a ramas doar cateva ramasite si un supravietuitor. Insa, ciudat este faptul ca acest barbat nu a facut niciodata parte din aceasta misiune. Se numeste Vladimir Komarov si este rus. Si este primul astronaut care si-a pierdut viata in spatiu…in 1967.

Eroii. In ultimul moment, psihiatrul Jeanne Renoir este chemata pentru a se alatura unei misiuni spatiale europene si sa urmareasca sanatatea mentala a astronautilor. Printre membrii echipajului care s-au imbarcat spre planta Marte se numara comandantul Martin Najac si sotia sa Alessandra, medic, comandantul secund Simon Gramat, biologul Eva Muller, inginerul Yann Bellocq si Basile, programatorul. Acestor astronauti se alatura patronul, William Meyer, un miliardar elvetian. Acest individ si-a investit intreaga avere in aceasta expeditie. Insa in spatele miliardarului se ascunde un manipulator cinic.

Echpajul va descoperi existenta unui supravietuitor, Vladimir Komarov. Acesta din urma nu a facut insa parte din misiunea americana. In realitate, acest barbat a disparut in 1967 la bordul unei capsule, Soyouz.

Inainte de a incepe filmarile pentru serialul Missions, Julien Lacombe, realizatorul, a abordat latura clasica a genului SF, inspirandu-se din filme care l-au marcat precum Star Wars, Alien sau Interstellar dar si din serialul Lost. Missions s-a bucurat de o primire pozitiva din partea publicului. Din castingul serialului fac parte actori precum Hélène Viviès, Clément Aubert, Mathias Mlekuz, Jean-Toussaint Bernard, Giorgia Sinicorni, Côme Levin, Adrianna Gradziel, Arben Bajraktaraj si Christophe Vandevelde si Vincent Londez.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?