Orange is the new black, sezonul 7, toate secretele sale

Incepand cu 26 iulie 2019, sezonul 7 al serialului “Orange is the new black”, care va fi si ultimul, va fi difuzat in exclusivitate pe Netflix.

Adori si tu eroinele din Litchfield? Atunci trebuie neaparat sa citest acest articol, unde vei descoperi secretele care planeaza in spatele sau- actrite, realizatoare, dar si creatoarea asa.

Jenji Kohan. Inainte de a scrie OITNB, Jenji Kohan a scris un alt serial popular, « Weeds ». Dar datorita succesului mondial al serialului « Orange is the new black », Jenji Kohan a devenit una din scenaristele si producatoarele cele mai respectate de la Hollywood. In anul 2014, revista Time Magazine a clasat-o in topul sau 100 cu cele mai influente persoane din lume. Si totusi, aceasta americanca de 50 de ani, divortata si mama a 3 copii, a declarat ca scopul sau initial nu a fost niciodata sa devina celebra.

Adevarata Piper. Serialul se inspira din cartea autobiografica a lui Piper Kerman, « Orange is the new black: My year in a Women’s Prison”, unde povesteste experienta sa in inchisoare. In anul 1993 a avut o relatie amoroasa cu Catherine Clay Wolters, o traficanta de heroina. Piper Kerman se ocupa cu spalarea de banii proveniti de la droguri, dar stratagema a fost descoperita. Cartea a aparut pe piata in 2010.

Si cum Jenji Kohan a adorat aceasta carte, a contactat-o pe Piper care ii pune o multime de intrebari cu privire la sejurul sau de 13 luni in inchisoare. Astfel ca Piper Kerman, detinuta, devine o eroina foarte populara de televiziune.

Fara Katie Holmes. La inceput, echipa OITNB a dorit sa o coopteze pe actrita Katie Holmes pentru rolul lui Piper. Dar oare ce actrita nu a acceptat sa joace rolul principal? In ciuda instistentelor lui Jenji Kohan, actrita era angajata in mai multe proiecte. Si pana la urma rolul principal a ajuns la Taylor Schilling.

Coming out si nunti. Lauren Morelli, una dintre scenariestele serialului a descoperit ca este lesbiana chiar pe platourile de filmare ale serialului OITNB. Inainte, chiar a fost casatorita cu un barbat. Dar a intalnit-o pe actrita Samira Wailey, care o intepreteaza pe Pussey, foarte apreciata de fanii serialului. Si frumoasa lor poveste a inceput. In anul 2017, cele doua s-au casatorit in alb.

Tatuajele lui Stella. Actrita Ruby Rose care joaca personajul Stella Carlin in noua episoade este foarte celebra datorita tatuajelor sale. Am putea crede ca nu sunt adevarate, dar chiar sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *