Patrick Melrose, un serial ce va fi lansat începând cu 6 Octombrie

Patrick Melrose este un mini-serial care va fi difuzat incepand cu 6 octombrie. Un serial dramatic puternic produs de BBC First, cu Benedict Cumberbatch in rolul principal. Un serial negru, un serial british, un serial in cinci episoade care se inspira dn numai putin 5 romane autobiografice apartinand lui Edward St. Aubyn.

Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch). Alcoolic, dependent de heroina, depresiv si suicidar. Patrick Melrose este toate acestea. Pentru a interpreta rolul dificil al lui Melrose, era nevoie de un actor exceptional. Si Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru rolurile din Sherlock si The Imitation Game a fost ales. Serialul incepe cu un eveniment marcant, Patrick Melrose afla prin intermediul unui apel telefonic ca tatal sau a decedat la New York. Inca din primele imagini ne dam seama ca tanarul mostenitor este coplesit de emotii. O seringa de heroina zace in apropiere. Asaltat de voci interioare, Patrick nu asculta decat de propriile sale pulsiuni.

Drogat si suicidar. Dupa moartea tatalui sau, Patrick Melrose se indreapta spre New York unde va cauta urna defunctului. In acest oras pe care il cunoaste bine, se intalneste cu fostii sai dealeri si se lasa din nou ispitit de consumul de droguri dar si de alcool. Patrick incearca cu disperare sa isi depaseasca tineretea teribila si merge in toate directiile. Este dependent si suicidar insa, in acelasi timp, incredibil de amuzant si inteligent. Este un personaj unic, initial victima, mai apoi supravietuitor.

Eleanor Melrose. De origine americana, mama lui Patrick, Eleanor Melrose este o femeie fragila. Sotul sau, care o tortureaza din punct de vedere moral, s-a casatorit cu ea datorita averii imense pe care o detine. Chiar daca se dovedeste a fi placuta si amabila si ca in general nu are intentii rele, Eleanor nu se gandeste decat la ea.

David Melrose. Lupul familiei se numeste David Melrose si chiar daca tocmai a murit in primul episod al serialului, continua sa isi haituie fiul, care nu poate sa treaca nicicum peste traumatismele suferite. Muzician, un barbat inteligent si dotat, sofisticat, tatal lui Patrick da dovada intreaga sa viata de un sadism ciudat fata de apropiatii sai.

Serialul Patrick Melrose este divizat in cinci episoade, realizate de catre Edward Berger. Scenariul a fost adaptat pentru televiziune de catre David Nichols. Serialul a primit cinci nominalizari la Primetime Emmys anul trecut si in 2019 a primit doua trofee BAFTA pentru cel mai bun rol masculin principal si cel mai bun mini-serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *