Serviciile de streaming Amazon Prime Video România

Romanii sunt in numar tot mai mare interesati de serviciile de streaming, datorita beneficiilor pe care acestea le ofera. Filme 2018 online, dar si seriale online subtitrate, sunt mult mai usor de accesat, iar costul unui astfel de serviciu este unul modic, avand in vedere calitatea productiilor cinematografice si modul optim de vizionare.

Pe langa Netflix si HBO Go, in Romania poate fi accesata si platforma Amazon Prime Video. Daca in anii trecuti, doar cateva regiuni aveau posibilitatea de a se bucura de cele mai noi filme fara prea mare efort, acum peste 200 de tari au aceasta oportunitate. In comparatie cu celelealte doua platforme amintite mai sus, Amazon ofera abonamente mult mai ieftine, ceea ce reprezinta un real avantaj.

Timp de 6 zile orice abonat are acces gratuit la intrega lista de productii cinematografice astfel incat sa isi poata face o idee generala asupra continutului oferit. Mai mult decat atat, un discount avantajos scade pretul abonamentului pana la 3/euro pe luna, in primele 6 luni. Nicio alta platforma de pe piata nu garanteaza astfel de preturi. In plus, abonamentul poate fi anulat in orice moment, fara nici cea mai mica problema si fara alte taxe suplimentare adaugate. Cei care isi doresc sa reia la un moment dat abonamentul au libertate deplina sa reactiveze serviciul.

In Romania aceasta platforma poate fi accesata direct, prin crearea unui cont pe Amazon. Este nevoie de introducerea datelor de pe card, astfel incat costul aferent abonamentului sa poata fi retras periodic. Tranzactiile efectuate sunt cat se poate de sigure, fara nici cel mai mic pericol pentru utilizatori.

In biblioteca acestei platforme abonatii vor gasi chiar si unele dintre cele mai noi filme movies123 online. Pe langa productiile consacrate asa cum sunt „Fast&Furios” sau „The Godfather”, Amazon Prime Video incearca sa ofere spectatorilor acces nelimitat la filme de actualitate produse in anii 2017-2018.

Singurul dezavantaj in comparatie cu Netflix este lipsa subtitrarii intregului continut media. Altfel spus, filmele si serialele disponibile pe platforma sunt in limba engleaza ceea ce nu ar trebui sa reprezinte o mare problema pentru tinerii din Romania.

Noul show automobilistic reprezinta atractia principala pentru pasionatii genului. „The Grand Tour”, productie realizata de celebrul Jeremy Clarkson prezinta unele dintre cele mai rapide si mai scumpe masini produse de companii cu renume international. Testele efectuate incanta simturile privitorilor si starnesc admiratia barbatilor de pretutindeni.

Serile pot fi de acum cu mult mai placute multumita noului serviciu de streaming. Abonatii se pot relaxa urmarind filmele preferate fara sa fie nevoiti sa astepte minune in sir pentru incarcare. Mai mult decat atat, continutul media se afla doar la un click distanta, ceea ce asigura un grad ridicat de confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *