Supa cu broccoli – beneficiile unui regim cu această supă

Supa cu broccoli este cea mai benefică supă atunci când vine vorba despre sănătate, despre diminuarea apetitului și despre pierderea în greutate.

Care sunt beneficiile unui regim cu supa de broccoli de care ar trebui să profiți și tu numaidecât?

Supa cu broccoli conține antioxidanți, aduși de vitamina C și E, beta-caroteni, flavoinoizi și izotiocianat. Vitamina C este cea care vine cu un plus de colagen deci te va ajuta să ai o piele sănătoasă și flexibilă. Iar vitamina E este cea care va proteja membranele celulare ale pielii.

Supa cu broccoli are o acțiune anti-cancer pozitivă. Nutrienții aduși de broccoli pentru organism au capacitatea de a stopa proliferarea celulelor canceroase și sunt foarte eficienți atunci când vine vorba despre tratarea anumitor tipuri de cancer.

Supa cu broccoli are efecte detox și anti-celulitice. Seleniul este un alt compus activ care se regăsește în broccoli. Este cel care poate stimula metabolismul estrogenului care are loc în ficat.

În plus, leguma broccoli este o legumă alcalinizantă și poate regla foarte ușor Ph-ul din sânge. Astfel că organismul nostru se va putea apăra mai ușor în fața bolilor.

Supa cu broccoli mai are o acțiune anti-inflamatorie deci este foarte bună pentru sistemul nostru digestiv. Poate preveni ulcerul gastric, dar și unele tipuri de cancer gastric. Datorită nivelului său ridicat de potasiu și nivelului scăzut de grăsimi, leguma broccoli este foarte bună pentru inimă, fiind excelent pentru regimurile de slăbire. Iar fibrele sale vin cu o senzație de sațietate foarte îndelungată și foarte eficientă.

De asemenea, leguma broccoli este foarte bună pentru vedere și pentru ochi. Conține luteină, foarte eficientă a proteja ochii de bolile degenerative. Cataractele ș alte afecțiuni legate de vedere și de înaintarea în vârstă pot să fie astfel evitate.

Prepară supa cu broccoli cu cartofi, sare și ceapă pentru cel mai benefic și cel mai delicios preparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *