Televiziunea va dispărea

Unul dintre cele mai discutate subiecte de care am dat zilele astea sunt legate de faptul că televiziunea va dispărea în câțiva ani. Deja mulți oameni din spatele anumitor posturi tv au recunoscut că audiența e în continuă scădere, sunt tot mai puțini oameni care cred că o să câștige vreo vilă cu piscină dacă trimit un sms de 2 euro cu data nașterii, sunt tot mai puțini cei care cumpără rahaturile care se vând prin intermediul teleshopping-ului iar media de vârstă a celor care se uită la tv a crescut, adică majoritatea sunt bătrâni care nu au apucat să se acomodeze cu interetul. Per-total, mai toate cifrele au scăzut și finalul e tot mai aproape.

De ce se întâmplă asta? În principiu pentru că oamenii au conștientizat că pot face ceva mai bun decât să-și piardă timpul uitându-se la tv cu orele și văzând toate non-valorile care ne fac țara de râs cu orice ocazie. Oamenii au conștientizat că la prețul unui abonament tv își pot lua un abonament la net cu ajutorul căruia pot să urmărească doar conținutul pe care-l doresc ei și nu ceea ce ne pun pe tavă posturile tv.

Oamenii și-au dat seama că nu se merită să se uite la televizor când pot apela la internet, fiind mult mai util. Oamenii s-au plictisit de scandalurile inutile de la tv, de toate pițipoancele de pe toate posturile, de telenovelele plictisitoare și vor ceva mult mai bun – lucru pe care posturile tv nu pot să-l ofere.

Eu personal am renunțat de multă vreme la abonament tv și implicit la televizor, folosind aproape non-stop calculatorul respectiv internetul. Partea rea pentru oamenii din industria tv e că tot mai mulți fac la fel ca mine și se mută pe net iar singura lor șansă e să se adapteze sau să dispară definitiv cu tot cu tv-ul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *