Un top al celor mai turistice orașe din lume

Orasele prezentate in acest articol se numara printre cele mai vizitate din lume. Tu cate ai vizitat din ele?
Bangkok, cel mai vizitat oras din lume

Cel mai vizitat oras din lume se afla in Asia. Este vorba despre trepidantul si fascinantul Bangkok, capitala thailandeza. Datorita situarii sale in Asia de Sud-Est dar si datorita climatului si arhitecturii sale, Bangkok este un oras care atrage.

In ceea ce priveste arhitectura, Bangkok este un oras care poseda un patrimoniu bogat si dens. Adaposteste numai putin de 400 de temple. Bangkok este un oras in care temperatura variaza intre 25-35 de grade de-a lungul intregului an. Cea mai buna perioada pentru a fi vizitat este octombrie-aprilie.

Londra, unul din cele mai turistice orase din lume
Londra si Paris isi disputa cel mai adesea titlul de cel mai vizitat oras european. An de an, aproximativ 16 milioane de vizitatori viziteaza capitala engleza.

Paris
Cel mai mare oras din Franta se afla pe locul trei in topul celor mai turistice orase din lume. Este adevarat ca atentatele din 2016 au avut un impact asupra frecventarii turistice cel putin o perioada. Insa Paris, supranumit orasul luminii, este o capitala cu numeroase resurse. Cele mai celebre monumente ale sale fascineaza vizitatorii din intreaga lume. Turnul Eiffel, muzeul Luvru, muzeul Orsay sau catedrala Notre Dame se numara printre principalele atractii vizitate de turisti.

Dubai
Devenit de cativa ani cel mai mare supermarket din Orientul Mijlociu, Dubai a stiut sa investeasca in turism si sa atraga an de an 10 milioane de turisti. Insa Dubai este in egala masura un aeroport imens. Un hub care permite conectarea zborurilor dintre Asia, Europa si Oceania.

Hong Kong
Portul cu o mie de parfumuri este un oras halucinant pe care trebuie sa il vizitam macar o data in viata. Cu alte cuvinte, poarta de intrare in China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *