You – Joe își dezvăluie noua viață în Los Angeles în trailerul sezonului 2

Netflix tocmai a dezvaluit un prim teaser intrigant al sezonului 2 al serialului You. In primele imagini, personajul interpretat de catre Penn Badgely isi schimba identitatea pentru a duce o viata noua in Los Angeles.

In ciuda soarelui din California, Craciunul se anunta a fi unul de gheata…si sangeros. Pentru sarbatorile de sfarsit de an Netflix nu a uitat de abonatii sai fideli si a decis sa le ofere un cadou dragut. In realitate, daca in decembrie, numeroase sunt serialele care isi dezvaluie episoadele speciale de Craciun sau sosesc pe platforma americana, revenirea serialului You este una din cele mai asteptate. Asteptarea nu mai este atat de lunga deoarece aceste episoade noi urmeaza sa fie disponibile incepand cu data de 26 decembrie. La ce ne putem astepta de la aceste episoade noi din sezonul 2? Pentru a cunoaste unele informatii Netflix tocmai a dezvaluit un teaser cu o durata de 1 minut.

Ce dezvaluie trailerul sezonului 2 al serialului You?
Finalul sezonului 1 a creat surpriza in randul fanilor serialului dezvaluind faptul ca Candace, fosta iubita a lui Joe, presupusa moarta, traieste in realitate. Interpreta lui Candace, Ambyr Childers va fi prezenta in acest nou sezon, chiar daca nu apare in primul trailer dezvaluit de Netflix. In primle imagini il putem vedea pe eroul nostru preferat interpretat de Penn Badgley –care de altfel a fost extrem de barfit pe retelele sociale dupa difuzarea primului sezon al serialului – intr-o cafenea din Los Angeles. Ei da, Joe a decis sa paraseasca New York pentru orasul ingerilor.

Joe isi schimba identitatea in sezonul 2 al serialului You. Cu toate acestea, nu isi va schimba vechile obiceiuri (proaste si perverse). Intotdeauna un fin observator, eroul nostru nu ezita sa judece clientii care intra in cafenea si mai ales rapoartele acestora cu telefonul si retelele sociale. Surpriza intervine inca din primele secunde ale trailerului in momentul in care chelnerita ii pronunta numele, Will.

Drept urmare, asteptarea a luat sfarsit, in curand fanii se pot bucura de sezonul 2 al serialului. Dupa cum ati putut observa si voi din trailer Joe nu va fi o persoana mai buna in acest nou sezon. Este un personaj cu o multime de « scheleti » in dulapul sau. Insasi creatoarea serialului, Sera Gamble a povestit in presa faptul ca Joe va continua sa faca o multime de prostii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *